banner
Expeditia Muntii Rodnei 2005

Transport

Home

Cuprins

Imagini

Pentru transportul materialelor si a oamenilor, s-au folosit 3 masini cu plecare din Suceava, pana la capatul drumului forestier de pe valea Bilei. Plecarea s-a facut pe data de 22 iulie in jurul orei 9 dimineata. De acolo, materialele grele (grup electrogen, tevi, etc.) au mai fost transportate pe inca 2 Km cu ajutorul unei masini 4x4. In continuare (pe o denivelare de aproape 500m, au fost organizate 2 transporturi. Toate materialele au ajuns in tabara de baza in jurul orei 22.30.

Pentru intoarcere, au fost organizate 2 transporturi pe 31 iulie si 1 august. Au participat mai putini oameni, dar si materialele au fost mai putine (alimentele si combustibilul fiind aproape terminate ...). De data asta sprijinul de la administratia parcului nu a mai fost, deci toate materialele au fost aduse pana la stana din zona. Au fost necesare numai 2 masini pana in Suceava (doar 9 persoane)..  

Pentru benzina (transport si grup electrogen) au fost folositi 2.000.000 lei, sponsorizare de la SC Open Systems SA Suceava

Cuprins