TOP3
csb
Retur la prima pagina

Despre acest site

     Acest site contine informatii despre modul de organizare al unui grup de radioamatori din zona orasului Suceava, amatori de activitãti SOTA. Este întretinut, în principal, de cãtre YO8AZQ (Ady), cu contributia tuturor din grup.
     Desi este mentinut cu grijã, fiind totusi actualizat în timpul liber, nu este lipsit de erori. Sunteti invitati sã mi le semnalati, astfel încât sã reflecte cât mai corect realitatea.
     Câteva observatii privind navigarea:
     - Site-ul este construit cu un editor clasic, fãrã facilitãti deosebite si poate fi vizualizat cu orice browser;
     - sunt folosite diacritice numai la literele ã, î si â;
     - Toate link-urile spre exterior deschid o nouã paginã în browser;
     - Fotografiile mici cu link duc la fotografii în format mai mare, întoarcerea fiind prin click pe fotografia mare;
     - Bara verzuie din stânga paginilor ne duce la pagina principalã/anterioarã;
     - De pe prima paginã se pot vedea vârfurile activate de membrii grupului;
     - La fiecare vârf sunt prezentate date generale despre vîrful activat, dar si un link cãtre istoricul sãu în baza de date oficialã a SOTA
     - A
ctivãri cu amãnunte, incidente etc;
     - Marcarea indicativelor din log-uri cu bold (pentru cele confirmate) sau culoarea rosie (pentru S2S) este reflectatã dupã câteva zile de la activare si, în principiu, nu vor fi reactualizate decât în situatii deosebite (la cerere, în caz de erori, etc);
     - Începând cu toamna anului 2017, amãnutele, incidentele si indicativele din logul fiecãrei activãri vor fi trecute pe paginã, în mãsura în care acestea îmi sunt trimise prin e-mail de cãtre una din persoanele participante (din lipsã de timp), iar din 1 ianuarie, în plus, la activãrile la care am participat personal.