TOP3
csb

     Pentru cei ce nu stiu ce este radioamatorismul, pana vom avea un material filmat romanesc, am preluat unele materiale despre ce este radioamatorismul, de pe site-ul RSGB (asociatia nationala a Angliei) si de pe www.essexham.co.uk.
     Am "aranjat" putin traducerea automata si le-am pus in format .zip pe aceasta pagina. (scuze pentru eventualele greseli care inca au mai ramas ...).
     Primul material, de aproape 6 minute (27 Mo) este intitulat "Amateur radio - a 21st Century hobby" ("Radioamatorismul - o pasiune pentru secolul 21") se poate descarca de pe adresa adresa;
     Al doilea material, de aproximativ 5 minute (31Mo) este intitulat "A Taste of Amateur Radio" ("Gustul radioamatorismului") si se poate descarca de pe adresa.
     Mai exista multe asemenea filmulete pe net. Va invit sa le cautati ...

     Activitatea de radioamatorism se poate practica individual, dar, pentru o mai mare eficientã a folosirii timpului, se poate practica in cadrul unor cluburi. Unul (este adevarat mai mic!) ar fi acesta, al carui site il cititi acum.
     Pentru zona noastra, mai ales daca aveti dorinta de a activa ca radioamator sportiv, este
Radioclubul CSTA Suceava, cu o activitate sportivã de exceptie, de-a lungul deceniilor. In Romania, cluburile sportive sunt afiliate la Federatia Romana de Radioamatorism .
     Deoarece Federatia este o structura in care membrii sunt doar Cluburile, pentru cei care nu doresc neaparat sportul, exista posibilitatea de a fi membri ai unor structuri precum
Societatea Romana de Radioamatorism sau Asociatia Radioclubul Romaniei, sau de ce nu chiar noi ...
 

Home