Expeditii

ARER

ASOCIATIA RADIOAMATORILOR ECOLOGISTI DIN ROMANIA
A.R.E.R.

     Infiintata in primavara anului 1993 de un grup de radioamatori romani pasionati de ecologie, având ca lider pe YO9KYE - radioclubul NGO-TER din Busteni, jud.Prahova, operat de YO9CUF-Cezar, asociatia a strans adeziunile a circa 200 de radioamatori din tara si strainatate (dar de origine romana).
     Scopul principal al activitatilor asociatiei era popularizarea ecologiei, a protectiei mediului, a organizatiilor NGO ecologiste din Romania, a unor evenimen
te cu caracter ecologic (Ziua Padurii, Ziua Mediului, S.O.S. Natura, oameni de stiinta, zone geografice protejate, etc.).
     Printr-o buna organizare, circa 80 % dintre membrii ARER lucrau in concursurile YO pentru a da puncte sau litere, necesare diplomelor
din programul ARER.
     T
imp de 8 ani, aceasta activitate a functionat binisor, s-au trimis diplomele solicitate, s-au expediat materiale informative ecologice (reviste) si un buletin informativ ARER cu lista membrilor la zi si programul de diplome ARER. Odata cu plecarea din zona Busteni a lui YO9CUF, activitatea a fost transferata la Campina. Deoarece nu a mers, din 2007 activitatea va fi reluata de YO9CUF din Bucuresti, iar din iulie 2007 de la CODLEA, jud.Brasov, noul sau domiciuliu.
    
Vor fi editate intr-un nou format color toate vechile diplome ecologiste si se vor mai adauga si altele noi, legate de alte aniversari.
     Se va edita si un nou Buletin ARER cu lista la zi a membrilor, cu specificarea membrilor activi si a celor Silent Key.
     Organizatia va fi non-profit, fara taxa de inscriere sau cotizatie, fondurile necesare fiind atrase de la NGO-uri sau din donatii.

     Avem si o casuta postala in Codlea pentru corespondenta.(CP25 OP1)
     S
e va încerca participarea la majoritatea concursurilor YO si a celor mai accesibile concursuri straine, precum si traficul radio special pentru acordarea de puncte si litere necesare la diplomele asociatiei.
    
Invit in primul rand pe vechii membrii ARER sa participe din nou la activitatile de acordare de puncte pentru diplomele ecologiste, sa participare in concursurile nationale, sa popularizeze programul de diplome ARER.

     Invit de asemenea pe toti cei care doresc sa faca parte din aceasta asociatie sa ne scrie si sa ne trimita un formular tip ADEZIUNE conform modelului, la yo9cuf @ yahoo.com sau pe adresa postala: CP. 25, cod. 505100, mun.CODLEA, jud.Brasov .

    
Iar aici gasiti
lista membrilor, pana in acest moment
 

Cu prietenie,
Ing. COATU CEZAR
YO9CUF