banner
Expeditia Muntii Rodnei 2005

Home

Cuprins

Imagini

In momentul de fata va anuntam terminarea "Expeditiei Muntii Rodnei 2005"

     Aceasta expeditie multidisciplinara s-a desfasurat conform programarii initiale  in perioada 23 pana in 31 iulie 2005. Au participat, in total, un numar de 18 persoane, pentru perioade cuprinse intre 3 si 11 zile.

     In principal s-au desfasurat numai doua tipuri de activitati: participarea la competitia de radioamatori "Zi plina de vara" si o serie de cercetari asupra vietii salbatice din parc.In plus au fost efectuate o serie de testari asupra unor surse de energii neconventionale si masuratori meteorologice.

     Acest site v-a tinut la curent cu activitatile pana in preziua inceperii expeditiei. In continuare, in umatoarele luni va prezenta rezultatele concrete ale expeditiei.


Urmariti data de mai jos si daca difera de cea in care ati efectuat ultima navigare pe acerst site, dati 'click' pe ea pentru a afla ce noutati mai sunt de citit:

  14 decembrie 2005

Reveniti cat mai des. Se fac modificari pe toate paginile pentru actualizare, in functie de timpul disponibil

Intrucat site-ul nostru se apropie de limita de 10 Mo permisa de home.ro, incercam sa punem site-ul pe un server cu un spatiu mai generos. Incercati sa-l accesati pe adresa de aici. Asteptam reactii


Salturi directe spre zone de interes:

QSL-uri

Energie electrica

Rezultate stiintifice (actualizari post-expeditie) NOU

Imagini din activitatile zilnice


Site intretinut de catre Adrian Done, e-mail:  adriandone @ yahoo.com


seti_logo

What is SETI@home?
SETI@home is a scientific experiment that uses Internet-connected computers in the Search for Extraterrestrial Intelligence (SETI). You can participate by running a free program that downloads and analyzes radio telescope data.