TOP3
csb
despre membri expeditii urgenta spatiu educatie altele

     Poate cel mai inportant aspect în asigurarea sprijinului pentru comunicatii de urgentă, este ca fiecare radioamator să aibă cele necesare ca să fie "on air".
     Aceasta presupune atât a avea aparatura necesară (antene, statii, alimentare independentă, etc.) cât si îndemânarea de a o folosi (să fim obisnuiti să schimbăm informatii prin radio).
     Pentru acest lucru, la initiativa lui YO8SSH (în 2013), în fiecare zi de luni, ne întâlnim în frecventă, pe repetorul local din Suceava, pe 439,4 MHz. În general sunt prezente între 6 si 12 statii, dar sperăm ca în viitor să avem si alti colegi la întâlnire, lunea, la orele 21.00, ora locală.
     După "prezentă", urmează o serie de informatii de interes general pentru radioamatorii din România, prezentate de conducătorul de net; urmează ca fiecare din cei prezenti să prezinte alte informatii sau să le comenteze pe cele prezentate.
     Cu ocazia fiecarei întâlniri, sunt introduse într-un fisier indicativele participantilor, dar si un rezumat al discutiilor desfăsurate. Fisierele se pun aici după fiecare întâlnire de luni. Sunt in format txt si pot fi accesate printr-un click pe cifra anului respectiv: