TOP3
csb
despre membri expeditii urgenta spatiu educatie altele

     Poate cel mai inportant aspect în asigurarea sprijinului pentru comunicatii de urgentã, este ca fiecare radioamator sã aibã cele necesare ca sã fie "on air".
     Aceasta presupune atât a avea aparatura necesarã (antene, statii, alimentare independentã, etc.) cât si îndemânarea de a o folosi (sã fim obisnuiti sã schimbãm informatii prin radio).
     Pentru acest lucru, la initiativa lui YO8SSH, în fiecare zi de luni, ne întâlnim în frecventã, pe repetorul local din Suceava, pe 439,4 MHz. În general sunt prezente între 6 si 12 statii, dar sperãm ca în viitor sã avem si alti colegi la întâlnire, lunea, la orele 21.00, ora localã.
     Dupã "prezentã", urmeazã o serie de informatii de interes general pentru radioamatorii din România, prezentate de conducãtorul de net; urmeazã ca fiecare din cei prezenti sã prezinte alte informatii sau sã le comenteze pe cele prezentate.
     Cu ocazia fiecarei întâlniri, sunt introduse într-un fisier indicativele participantilor, dar si un rezumat al discutiilor desfãsurate. Fisierele se pun aici dupã fiecare întâlnire de luni. Sunt in format txt si pot fi accesate printr-un click pe cifra anului respectiv: